Garanti

Op til 6 års garanti

Vi kan her på klinikken tilbyde op til 6 års garanti på alle nye tandproteser. Alle vore tandproteser er fremstillet af de bedste materialer vi kender. Vi ved, at vores arbejds rutiner giver os en tryghed i fremstillingen af tandprotesen. som igen gør at vi er sikker på den vare vi udleverer til dig er af den fineste kvalitet.

Når man køber en ny tandprotese hos os, aftaler vi årlige eftersyn. Et årligt eftersyn gør, at vi kan fange et uregelmæssigt slid og ligende.

Skulle du imod forventning have et uheld med din tandprotese og den går i stykker, så laver vi den uden beregning, hvis du har overholdt dine årlige eftersyn.

Der er ikke mange kliniske tandteknikere og tandlæger, der tilbyder denne lange garanti mulighed. Kom endelig ind på klinikken og hør mere om dine muligheder, inden du køber din nye tandprotese.

garanti-fx

Garantibevis

Alle som køber en tandprotese får udleveret et garantibevis og et rengørings skema. På garantibeviset står vores garantibestemmelser. Garantibeviset er rigtig god at gemme hvis uheldet er ude. Her på klinikken har vi mange samarbejdende kollegaer. Det gør, udover at vi opnår kollegial sparring og efteruddannelse, at vi kan hjælpe i rigtig mange byer i danmark.

Se hvem du kan henvende dig til, på vores fælles hjemmeside www.infotand.dk

På rengøringskemaet for du information om korrekt vedligeholdelse af din tandprotese.