Delproteser i Haderslev

Få erstattet en eller flere tænder med en delprotese

Jamen hvorfor ikke bare vælge en fast løsning, et tand implantat, en bro eller en anden fast løsning. Jo det vil i langt de fleste tilfælde også være den bedste løsning, men hvad hvis du ikke har råd til en fast løsning.

Hvis din økonomi ikke tillader dig de dyreste behandlinger, kan du vælge en delprotese med bøjler. En delprotese kan også kombineres med et eller flere implantater. Der er ikke 2 mennesker der er ens, og i munden er vi også forskellige. Vi tager hver gang udgangspunkt i dine behov og ønsker. Vi tager en dialog med din tandlæge og finder den bedste løsning for dig.

En delprotese skal tages ud og børstes morgen og aften. Den sidder fast ved hjælp af metal- eller plastbøjler, der er fæstnet omkring nogle af dine egne tænder. Vælger man at den skal sidde fast på implantater kan man lave nogle rigtig flotte resultater, da der ikke vil være synlige bøjler.

Vi vil her på Tandprotese Klinikken Haderslev foreløbig vurdere hvilke tænder der kan bruges som ”bøjletænder”. Derefter kontakter vi, sammen med dig, din tandlæge.

En delprotese kan også laves, med tryklåse, som Den Naturlige Tandprotese, eller ved tandudtrækning.

  • Skal protesen også sidde fast med hjælp af tryklåse? – læs mere her
  • Hvad betyder det at gummen svinder når man ikke har blivende tænder – læs mere her
  • Ønsker du en protese, der til forveksling ligner dine egne tænder? – læs mere her
  • Har du nogle tænder, der skal trækkes ud? – læs mere her

delprotese_farve