Naturtro Tandprotese i Haderslev

Naturtro tandprotese i Haderslev


Der er ikke mange som ønsker at vise de har tandprotese. En naturtro tandprotese ligner blivende tænder

På tandprotese klinikken i Haderslev kan vi fremstille tandproteser som ser ud og ligner blivende tænder. Det vil sige, at du ikke får det traditionelle lyserøde gumme materiale. I stedet laver vi en meget flottere overgang mellem protese tand og gumme efterligningen

Det giver en anden sikkerhed og ro at du trygt kan smile til din familie eller venner, der ikke kan se at du har en tandprotese.

faerdige_taender_farve

Flotte gode kvalitets tænder


”Hollywood-smil” – kridhvide tænder? eller ?

Vi ved godt, at når man nu skal have en ny tandprotese, skal de også se flotte ud. Det kan vi godt forstå. Vi vil sammen med dig vælge nogle tænder, der passer til dine ønsker. Du kan få lige nøjagtig den farve du ønsker dig. Vi vil informere om hvilke farve der passer til alder og ligende.
Ønsker man, at de skal være tæt på “slidte” blivende tænder kan vi lave fyldninger og tobaks streger.

Kort fortalt: Vi kan tilpasse tænderne lige efter dit ønske.

Den individuelle naturtro gumme


Sæt prikken over iét og vælg den naturtro gumme

Vi kan lave en tandprotese, der ligner rigtig tandkød. Man kan komme helt i tvivl om, hvorvidt det nu også er en protese, man ser. Vi tilpasser tandprotesen til både hudfarve, hårfarve med mere.

I op til 5 farve nuancer indfarver vi den kunstige gumme. Der kan også tilføres blodåre efterligninger. Tandprotesen udformes så overgangen mellem tand og gumme ser naturtro og rigtig flot ud.

Tøv ikke med at spørge ind til dine muligheder hos os. Ring 7452 3311 og hør meget mere