Tryklåsproteser i Haderslev

Vil du gerne kunne spise “alt”?

Kunne du tænke dig at kunne spise et æble? Kunne du tænke dig at kunne grine, tale kysse uden du skal være nervøs for om din tandprotese vipper?

Løsningen kan være at knappe tandprotesen fast på implantater, et gennemprøvet system der virkelig giver dig livskvalitet.

Selve implantatet er en skrue som sættes i gummen. Ovenpå skruen kan man lave forskellige tandbehandlinger. Man kan ex. lave en krone eller bro som er en fast løsning. Her skal du søge information ved din tandlæge. Man kan også fremstille en tandprotese som knappes fast med låse omkring implantatet. Dette er en aftagelig løsning. Det vil sige at du får en tandprotese, som du kan tage ud og børste morgen og aften. Særligt hvis du har en helprotese i underkæben det det en fortrinlig løsning. Tandprotesen klikker fast og ligger stabilt når du spiser og taler.

  • Har du en helprotese i overkæben skal der minimum 4 implantater til.
  • Har du en helprotese i underkæben skal der minimum 2 implantater til.
  • Dette afgøres af den tandlæge som foretager indsættelsen af implantaterne. Vælger man en delprotese, kan det også kombineres med implantater. Her afgøres antallet af implantater også af en tandlæge.

Hvis du har nogle blivende tænder, kan en delprotese også forankres på dem. Hvis dele af kronen ikke er intakt, kan man vælge at sætte en skrue i roden som tandprotesen kan sættes fast om.

Især delproteser hvor bøjlerne er synlige, når man smiler, kan det være en god idé at få indsat tryklåse. De vil så erstatte de synlige bøjler.

implantat_farve

Hør et par kunder udtale sig om implantater…

Vi tager gerne en gratis og uforpligtende samtale med dig, for selv om vi her skriver en hel del omkring tandproteser på implantater, er det stadigvæk en stor beslutning for mange. Også økonomisk.

Vi vil gerne være helt sikker på, at vores kunder kender alle de fordele der er ved implantat proteser. Det er livskvalitet.