Naturtro Tandprotese i Kolding

Naturtro tandprotese i Kolding


Den Naturtro Tandprotese – ligner ikke en protese, men blivende tænder

Når vi på tandprotese klinikken i Kolding fremstiller tandproteser med naturtro gummer, laver vi overgange mellem tand og det kunstige tandkød som ligner gumme. Dvs. man får ikke den traditionelle ensfarvede lyserøde gumme.

Vores kunder oplever ofte at de trygt kan smile igen. Familie og venner har sværere ved at se at man bærer en kunstig tandprotese

faerdige_taender_farve

De karakteriserede tænder


Tænder med et individuel præg?

Mange kender Hollywood smilet alt for godt. Tandprotesen med de kridhvide tænder som ser kunstige ud. Vi kan sammen med kunden vælge tænder som fra starten af har mange forskelligheder. Endvidere kan vi lave fyldninger og tobaks streger og ligende. Vi kan tilpasse tænderne efter dit ønske.

Den individuelle naturtro gumme


Tandproteser med ensartet lyserød gumme ser ikke naturtro ud

Vi kan på klinikken her i Kolding tilbyde hel- og delproteser med naturtro gumme. Tandprotesen bliver opbygget i op til 5 forskellige farvenuancer og vi laver en flot overgang mellem tand og tandkøds materialet. Hvis man ønsker det kan vi også tilbyde blodåre efterligning i den kunstige tandkøds efterligning.

Man kan ofte blive i tvivl om det er blivende tænder man ser på og ikke en tandprotese. En naturtro tandprotese kan desuden tilpasses til både hudfarve og hårfarve.

Ring til os på 7552 3309 og aftalt tid til en snak om tandproteser, det koster dig ikke noget , udover din tid.