Kunder fortæller – Tandprotese Klinikken Haderslev

Kunder Fortæller:

Læs om kunder der har fået lavet deres tandproteser hos tandprotese klinikken.

Leif Henry Nissen. Første protese efter han har gået uden i 30 år.


Efter 30 år uden tænder i overkæben
“Jeg fik helprotese i over- og underkæben i februar 2017. Begge proteser er lavet uden implantater men jeg kan alligevel tygge lakrids, pærer og æbler igen. Det har jeg ikke kunnet i næsten 30 år, da jeg ikke har haft tænder eller protese i overkæben. Først nu har jeg fået lavet nogle proteser som kan bruges.”Aase blev rigtig tilfreds for 4 år siden og fortalte i feb. 2017:
“For ca. 4 år siden kom jeg her til klinikken og det har jeg bare været så glad for. Jeg har haft proteser i over 30 år, men de nye er jeg virkelig glade for. Jeg har fået lavet underprotesen i kombination med implantater og nu sidder begge proteser super godt fast. De er både naturtro og flotte og jeg tænker ikke over, at jeg har kunstige tænder mere. Desuden er jeg rigtig glad for at komme til de årlige eftersyn, som jeg bliver kaldt ind til. Det giver mig sikkerhed for at alt er i orden. Det er livskvalitet”

Aase M. Schjøtt er rigtig glad for sine naturtro tandprotese som sidder rigtig godt fast


Vellykket implantat operation med efterfølgende montering af låse i tandprotesen

Helge udtalte til en kontrol i dec 2016.
“Jeg fik i februar 2016 opereret et implantat i for at holde fast min protese. Det har været vellykket og fungerer bare super. Tandprotesen sidder meget mere fast nu og jeg har herefter ikke oplevet at protesen er gået løs. Der har ikke været smerter hverken under eller efter implantat operationen. Jeg vil anbefale alle at få tandproteser sat fast med implantater.”


“jeg har haft proteser siden jeg var 21 år gammel, men det har altid været de traditionelle tandproteser. I år 2013 da mine gamle protese var slidt og gik i stykker kontaktede jeg tandprotese klinikken i Kolding og fik lavet mig et sæt naturtro tandproteser. I skrivende stund december 2016 er jeg stadig meget glad for mit flotte smil. Jeg er meget tilfreds, hilsen Gudrun”
Tandproteser lavet af klinisk tandtekniker

Tandproteser lavet ved tandprotese Klinikken


Connie - tilfreds kunde tandprotese klinikken

Connie har kørt over 40 km for at købe sin tandprotese ved tandprotese Klinikken

Connie fik i år 2012 lavet helprotese med implantater
“Grunden til at jeg valgte implantater var at jeg havde fået parandontose og skulle have en del tænder ud. For at få det optimale og naturlige valgte jeg implantater”
Vi spurgte Connie om det gjorde ondt med implantaterne:
“Selvom jeg fik knogle opbygning i den ene side mærkede jeg ikke noget, heller ikke efterfølgende

Børge fik i 2008 indsat implantater og herefter fremstillede vi tandproteser til ham. Børge udtalte i år 2012
“grunden til at jeg fik implantater var, at jeg havde bøvl med de gamle proteser og de kørte rundt i munden. Lige så snart jeg spiste et eller andet gik de med op og faldt rundt i munden.”
Børge fortæller tilfreds
“Samarbejdet med tandtekniker er gået ualmindelig flot og der har slet ikke været noget at komme efter, det kan jeg ikke andet end være tilfreds med”
Tryklåsprotese på implantater

Fastsiddende tandprotese på implantater.


Petra, foto fra år 2002

Protese fremstillet i år 2002.
“Jeg arbejder som servitrice, og der er det vigtig, at man kan smile til gæsterne – gerne med et pænt smil. Takket være Den Naturtro Tandprotese, føler jeg mig meget bedre tilpas nu på arbejdet, men også derhjemme blandt familie og venner.”

“Jeg har haft protese i mange år, og jeg har altid syntes at det var besværligt at spise og tale ordentligt. Selv da jeg fik nye tandproteser, har jeg aldrig følt at de passede rigtigt. For det første sad de ikke rigtig fast, med risiko for at de vippede, når jeg tyggede mad. Madrester og krummer kom også op under protesen, hvilket nagede og gav ekstra problemer. Ved en konsultation hos Jakob Simonsen på Tandprotese Klinikken læste jeg i en brochure om implantater. Jeg talte med ham om sagen, og besluttede mig for at prøve det i overkæben. Jeg var hos tandlægen, hvor jeg blev undersøgt, for at se om det kunne lade sig gøre. Derefter kom selve operationen, hvor implantaterne blev sat i. Her var jeg lokalbedøvet som ved enhver anden tandudtrækning. Selve operationen tog ca. en 1/2 time og var ikke værre end at få en tand ud. Derefter fik jeg straks protesen i igen. Selve processen med at tå implantaterne sat i, synes jeg ikke var slem. Det var selvfølgeligt ikke behageligt lige da det blev gjort, men efter et par dage, mærkede jeg næsten ingenting til det. Implantaterne groede hurtigt fast, og efter 8 uger kunne jeg få protesen sat fast.
Det var ganske fantastisk. Protesen sad fast, som om det var mine egne tænder. Jeg kunne tygge uden risiko for at tænderne vippede, og der kom ingen madrester op under protesen. Og jeg kunne endda bide af et æble, og spise det – helt uden brug af kniv. Min eneste ærgrelse var at jeg ikke havde fået det gjort meget før.
Da jeg så måtte have de sidste tænder ud i underkæben, og ikke længere havde nogen tænder at sætte en bøjle fast på, var jeg slet ikke i tvivl. Jeg skulle have protesen i underkæben sat fast med implantater. Da jeg denne gang først skulle have et par tænder ud, fik jeg da implantaterne sat i gummen inden tandudtrækningen så de var groet godt fast. Jeg fik en tid hos både tandlæge og tandtekniker på samme dag, og kunne således få protesen sat fast kort tid efter, at de sidste tænder var trukket ud.

Jeg synes ikke prisen er høj, når man tænker på, at det er til daglig glæde, og implantaterne skulle jo holde resten aflivet hvis jeg passer godt på dem.”

Svend – Helprotese overkæbe i år 2004 og i underkæbe i år 2005