Priser

Faste lave priser på tandproteser hvor vi giver op til 6 års garanti.

Vores kunder er både lokale, og kunder som kommer langvejs fra. Vi har kunder som kommer igen og igen, kunder som er anbefalet fra andre. Vi har en pris og et produkt der er værd at køre efter, tandproteser vi er stolte af at levere.
Vi vil være glade for at have dig som kunde. Se her et udpluk af priser på vores produkter. Ring trygt og bestil tid til en gratis undersøgelse
 

Tandproteser

Helprotese overkæbe
5.000 Kr.
Helprotese underkæbe
5.000 Kr.
Delprotese overkæbe
7.000 Kr.
Delprotese underkæbe
7.000 Kr.
Helprotese underkæbe med tryklåse (eksklusiv implantat)
8.500 Kr.

Alle priser er inklusiv moms og op til 6 års garanti. De oplyste priser er prisen på vores billigste standard protese. Vi har unikke special fremstillede protese til de kunder som ikke bare vil nøjes, men vil have det bedste. Bestil tid til en gratis uddybning af mulighederne.

Service

Undersøgelse med behandlings oversigt
0 Kr.
Detaljeret prisoverslag
0 Kr.
Ansøgning om tilskud kommunen
0 Kr.
Års kontrol med rens og polering af proteser
365 Kr.
Omstilling med ny bund på protesen
1900 Kr.

Skal du søge tilskud ved kommunen skal du vide at vi tilbyder dig så lav en egenbetaling som muligt. Bestil tid til gratis udregning af din egenbetaling

Reparation

Protese knækket
650 Kr.
Påsætning af tand (eksklusiv tand)
450 Kr.
Påsætning af tand (inklusiv ny tand)
600 Kr.

Er du uheldig med din gamle tandprotese og den går i stykker, reparerer vi den ikke bare billigt, men vi vil også give dig et special tilbud ved køb af en ny tandprotese. Spørg endelig også til muligheden får at blive fordelskunde ved os.

Prisliste gældende fra den 1.1.2017