Betaler du for meget?

Undgå at betale overpris når du skal købe  en tandprotese.

Hos Tandprotese Klinikken tilbyder dig masser af fordele ved at vælge os og når du vælger Tandprotese Klinikken til at fremstille din tandprotese, kan du ofte spare over 25% på din tandbehandling. At vi kan tilbyde lave priser skyldes, at Tandprotese Klinikken, har tæt samarbejde med kliniske tandtekniker lander over og har derved opnået nogle meget fordelagtige indkøbsaftaler. Når du har købt tandprotese og er kunde vil vi gøre alt for at din oplevelse bliver så god som der er muligt med en tandprotese.

 

6 gode grunde til at vælge Tandprotese Klinikken 

Vi giver altid skriftlige overslag med til vores kunder, på den måde kan du trygt sammenligne priser med andre og ud over vores mange fordele kan du også få en behandling som er til at betale.
Vi er stolte over at vi kan tilbyde høj kvalitet til den fair pris vi fremstiller tandproteser til.

Vælg os for at få en klinisk tandtekniker virksomhed med over 20 års erfaring

Fordele ved at vælge Tandprotese Klinikken

Læs videre

Erfaring

Vi har på klinikken mere en 20 års erfaring og har drevet klinikken selvstændig siden år 2002. Vi har et stort netværk af kollegaer, hvori vi har en værdifuld sparring.

Unik garanti

Op til 6 års garanti og service aftaler ud over det sædvanlige Det kan vi fordi alle vore tandproteser er fremstillet af yderst holdbare og førsteklasses materialer.

Håndværker tider

Undgå at spørge om at få fri. Få en tid når det passer dig. Vi har tider efter aftale og vi kan sikkert få tiden til at passe, til efter din arbejdstid.

Fastsiddende proteser

Så kan du tale, spise, synge og kysse mens dine tænder sidder fast. læs mere om implantater.

Digital scan

Forestil dig en simpel let og behagelig scanning i stedet for en stor aftryks ske som man er ved at blive kvalt i. Det er en virkelig hed hos Tandprotese Klinikken. Lad os undersøge om du kan blive kunde til digital scanning

Flotte smil

Vores kunder oplever ofte at de trygt kan smile igen. Familie og venner har sværere ved at se at man bærer en kunstig tandprotese

Du er i centrum
vi vil nemlig ha´at du går herfra med et smil.