Garanti og service aftaler

 Tandprotese Klinikken

Aut Klinisk tandtekniker
Med mere end 20 års erfaring

Garanti og service aftaler

Op til 6 års garanti
Vi kan her på klinikken tilbyde op til 6 års garanti på alle nye tandproteser når man tegner en service aftale. Alle vore tandproteser er fremstillet af de bedste materialer vi kender. Vi ved, at vores arbejdsrutiner giver os en tryghed i fremstillingen af tandprotesen. som igen gør at vi er sikker på den vare vi leverer til dig, er af den fineste kvalitet.
Når man køber en ny tandprotese hos os, aftaler vi årlige eftersyn. Et årligt eftersyn gør, at vi kan fange et uregelmæssigt slid og lignende.
Skulle du imod forventning have et uheld med din tandprotese og den går i stykker, så laver vi den uden beregning, hvis du har overholdt din garanti aftale.

Service aftaler
Vi kan med glæde fra år 2021 tilbyde alle som køber nye tandproteser en all inklusiv aftale, en helt unik ordning hvor alle rettelser og justeringer er all inklusiv, selv en ny gratis protese efter 6 år er med i prisen.
Der er ikke mange kliniske tandteknikere og tandlæger, der tilbyder denne lange garanti mulighed samt en all inklusiv aftale. Kom endelig ind på klinikken og hør mere om dine muligheder, inden du køber din nye tandprotese.

Læs mere om vores 3 service aftaler her under:

Service aftaler

Tandprotese klinikken Basis aftale

Basis aftale

For dig som ønsker at have garanti på dine proteser i op til 6 år. Under en krone om dagen

Tandprotese Klinikken fordels aftale

Fordels aftale

Op til 6 år,s garanti + stor rabat på større omstillinger og alm. vedligehold. Fra under 4 kr. om dagen.

Tandprotese klinikken All Inklusiv

All inklusiv aftale

Vores populære ordning. Alt er med i prisen + ny gratis protese efter 6 år. Priser fra KUN 5 kr. om dagen