Tandproteser sat fast på implantat

Vil du gerne kunne spise “alt”?

Kunne du tænke dig at kunne spise et æble? Kunne du tænke dig at kunne grine, tale kysse uden du skal være nervøs for om din tandprotese vipper?
Hvis du har problemer med at styre proteserne, er det ofte en god hjælp at få indsat implantater hvor tandprotesen klikker fast med såkaldte “tryklåse”. 

Vi har i Tandprotese Klinikken arbejdet med implantat forankrede tandproteser i over 25 år og vi fremstiller både nye men tilpasser også ældre tandproteser med ældre låsesystemer

Tandprotese klinikken Implantat (2)

Implantater er en slags kunstige tandrødder, der sikrer at tandprotesen holdes fast på en sikker og stabil måde. Har du svært ved at styre din hele underkæbeprotese er det måske fordi din gumme er helt flad og tandprotesen derfor ikke kan suge eller sidde stabilt fast på gummen.
Her er det dejlige med implantater at de sidder fast i kæben mens tandprotese klikker fast omkring implantatet med tryklåse.

Har du en helprotese i overkæben skal der minimum 4 implantater til.
Har du en helprotese i underkæben skal der minimum 2 implantater til.

Antal af implantater afgøres af den tandlæge som foretager indsættelsen af implantaterne. Vælger man en delprotese, kan det også kombineres med implantater. Her afgøres antallet af implantater også af en tandlæge.

Kan monteres i nye og ældre tandproteser
Vi kan montere tryklåse i plast og stål unitors, både når vi fremstilles nye tandproteser men også på ældre tandproteser er det en mulighed. Særligt ved delproteser kan vi lave nogle fantastiske kosmetiske løsninger hvor ingen synlige bøjler ses. Dette er en super løsning indenfor delproteser.

Derfor, kunne du tænke dig at grine, tale kysse uden du skal være nervøs for om din tandprotese vipper, så er dette helt sikkert en mulighed som du skal undersøge nærmere, vi vil gerne hjælpe dig med råd og vejledning

Tandprotese Klinikken ApS

På Tandprotese Klinikken tager vi gerne en gratis og uforpligtende samtale med dig, for selv om vi her skriver en hel del omkring tandproteser på implantater, er det stadigvæk en stor beslutning for mange. Også økonomisk.

Vi vil gerne være helt sikker på, at vores kunder kender alle de fordele der er ved implantat proteser. Det er livskvalitet.