Nødbehandling

Akutte smerter fra tandprotese
Ved akut smerter fra tandprotesen skal du altid kontakte os, så du kan blive behandlet hurtigst muligt. Hos Tandprotese klinikken vil vi altid, uanset om du er kunde hos os eller ej, om muligt, finde en tid til dig samme dag. Ring gerne så tidligt på dagen som muligt.

Protese trykgener og smerter kan opstå pludseligt, og er kroppens måde at fortælle dig, at der er noget galt. Uanset graden af tandpine er det afgørende, at du får behandlet problemet hurtigst muligt.


Kolding Afd.

Ring til os 75 52 33 09
Vi er ved telefonerne
Mandag - torsdag: kl. 8.00 - 16.00
Fredag: kl. 08.00 - 14.00

Haderslev Afd

Ring til os 74 52 33 11
Vi er ved telefonerne
Mandag - torsdag: kl. 8.00 - 16.00
Fredag: kl. 08.00 - 14.00

Det er sjældent vi har set en stålunitor knække, men vi har set det – og vi kan ofte hjælpe. 

Har du knækket en protese tand kan vi sagtens hjælpe dig, uanset om du har tanden endnu eller vi skal finde en …

Bøjler holder delproteser fast og kan være svære at undvære. Vi bestræber os på at hjælpe dig hurtigt og smidigt, således at …

 Vi tilbyder reparation af alle knækkede tandproteser hvor der er knækket akryl af, eller protesen er knækket midt over. Det behøves ikke …

Kækket lås/matrice til din implantat protese – måske trænger din lås til at blive strammet eller justeret? Der findes mange forskellige udgaver af matricer, låse …

Garanti og serviceordninger
Læs her om vores unikke og meget fordelagtige service ordninger 

Knækket stål protese

Det er sjældent vi har set en stålunitor knække, men vi har set det – og vi kan ofte hjælpe.Løsningen er individuel og vi skal se din protese og sammen vurdere hvad der giver bedst mening for dig.

Knækket stålbøjle
Det kan næsten altid lade sig gøre at sætte ny på, men vi skal se din tandprotese og vurdere om der skal støbes en ny stål bøjle eller om der kan sættes en bukket bøjle på.

Knækket stålbarre
Knækket barrer på underkæbe proteser ser vi sjældent men vi har hjulpet enkelte uheldige borgere. Det er vigtigt at man ikke begynder at file på evt. skarpe kanter fra bruddet men tager protesen ud og kontakter os.

Knækket stålgane
En knækket stålgane i overkæben har vi ikke set de sidste 10 år. Det sker meget sjældent og vi tager opgaven ind og ser om det kan lade sig gøre at fiksere protesen og lave en svejsning.
Vi tager meget gerne udfordringen op.

Tandprotese Klinikken Helproteser

Knækket protese tand

Har du knækket en protese tand kan vi sagtens hjælpe dig, uanset om du har tanden endnu eller vi skal finde en ny tand til dig.

Har du tabt protesen på gulvet, vil reparationen kunne holde i lang tid uden du skal være nervøs for at det sker igen. Knækker protesetanden af imens du tygger skal vi ind og finde årsagen til bruddet.
Det behøves ikke at være så dyrt, i løbet af få timer er du klar igen til at smile og tygge igen.

Vi tager både imod nye kunder eller eksisterende kunder som har været uheldige

Knækket bøjle på tandprotese

Bøjler holder delproteser fast og kan være svære at undvære. Vi bestræber os på at hjælpe dig hurtigt og smidigt, således at du igen kan tygge med en protese der sidder fast.

Alt afhængig hvilken type tandprotese du har må vi udarbejde den bedste løsning for dig.


Plastproteser:
Her kan vi forholdsvis nemt sætte en ny bøjle på. Vi tager et aftryk af din protese i munden og kan som regel levere tandprotesen retur til dig igen efter 4-5 timer med en ny bøjle.

Stål unitor:
Det kan næsten altid lade sig gøre at sætte ny på, men vi skal se din tandprotese og vurdere om der skal støbes ny stå bøjle eller der kan sættes en bukket bøjle på.

Fleks protese:
Her kan det desværre ikke lade sig gøre at sætte ny bøjle på. kontakt os for individuel løsning

Tandprotese Klinikken Helproteser

Knækket tandprotese

Vi tilbyder reparation af alle knækkede tandproteser hvor der er knækket akryl af, eller protesen er knækket midt over.

Det behøves ikke at være så dyrt, vi kan ofte reparere tandprotesen på 3-5 timer.

Vi tager både imod nye kunder eller eksisterende kunder som har været uheldige.

Omkring knækkede tandproteser:

Vi vil råde til ikke selv forsøge at lime den knækkede protese sammen, det gør det svært for os at lave en protese reparation som passer ordentlig. Vi kan ikke fjerne limen igen og er protesen sat skævt sammen kræver det en større omstilling for at udbedre skaden og i sjældne tilfælde en ny tandprotese.

Tandprotesen bliver ikke svækket efter en reparation. De materialer som vi bruger til reparationer er lige så stærke som de materialer vi fremstiller nye tandproteser med.

Knækker din protese ofte hjælper det ikke at blive ved med at reparere på den, vi kigger dine tandproteser efter og finder årsagen.

Tandprotese Klinikken Helproteser

Knækket eller defekt lås / matrice på implantat

– måske trænger din lås til at blive strammet eller justeret?

Der findes mange forskellige udgaver af matricer, låse til tryklåsproteser. Vi har over 25 års erfaring i implantatproteser og vi arbejder som udgangspunkt med alle implantattyper og vil rigtig gerne hjælpe dig.

Knækket lås/matrice
Er låse delen helt gået løs kan vi sagtens sætte den på igen

Slidt lås/matrice
Nogle gange kan låse delen blive slidt eller der kan knække en lamel af som er med til at holde fast. Det er vigtigt at du får udbedret den slidte del hurtigst muligt så tandprotesen ikke slider unødigt på implantat hovedet
Ofte er det nok at udskifte inderdelen hvilket vi kan gøre på få minutter.

Tandprotese Klinikken Helproteser