I fællesskab skaber vi de bedste kundeoplevelse

For dig, tandlægen vil vi hos Tandprotese Klinikken være med til at styrke og udbygge de fælles værdier til kunden, give kunden tilfredshed og dermed også værdi for dig som tandlæge.

Kan vi sammen forene og øge vores kompetencer via vores faglighed og effektivitet vil vi øge vores kunders tilfredshed.

Ved at sende kunder til os tilbyder vi uddannet autoriseret klinisk tandtekniker med over 20 års erfaring i at fremstille tandproteser herunder også tandproteser sat fast på implantater.

Vi har ansvaret for vores del af vores fælles behandling og følger kunden helt til dørs så du som tandlæge kan koncentrentere dig om dine højt specialiserede opgaver.

Work flow for kunder med et tandprotese behov

Henvis kunden til os via EDI portal eller via vores formular, enkelt og nemt.

Måske har du allerede talt med kunden om hvad der skal laves, andre gange finder vi i fællesskab den bedste løsning.

Har kunden ikke protese i forvejen
Vi tilbyder dig som tandlæge at tage en grundig samtale med din kunde om tandproteser. Hvis man ikke har haft tandprotese før kan det være tidskrævende at forklare om de forskellige muligheder og ikke mindst afstemme forventninger til de forskellige behandlinger. Vi givber også kunden en pris ide om hvad det koster at købe en tandprotese.

Har kunden protese i forvejen
Skal den tilpasses, omstilles eller måske udbygges efter en ekstraktion hjælper vi din kunde hurtig og nemt på vores eget laboratorie. Vi hjælper selvfølgelig også med udskiftning til nyt.

Har du henvist kunden via vores formular eller EDI portal tager vi hurtigt fat i kunden og aftaler tid. Du er også velkommen til at ringe til os eller lade kunden kontakte os.

Ud fra din henvisning tager vi samtalen med kunden og laver vi en skriftlig henvisning som vi begge kan scanne til vores journaler.

Vi kontakter dig som tandlæge hvis vi er i tvivl om behandlingen

Du modtager en skriftlig henvisningsblanket fra os som du skal udfylde og sende tilbage, eller en henvisning via EDI portal, så vi er enige om evt forbehandling, behandling og efterbehandling

Er der forbehandling udføres dette

Vi som autoriseret klinisk tandtekniker udfører aftalte tandprotese behandling

Specielt ved immediat behandlinger afstemmer vi dagen for levering i god tid så kunden nemt kan få sin tandprotese sat i  lige efter tandudtrækningen.

Generelt tager vi ansvar for vores del af tandprotese behandlingen, efter justerer og tilpasser tandprotesen efter behov.

Efter endt behandling har vi på klinikken nogle helt unikke garanti og service aftaler som dine kunder ikke kan få andre steder. Vi vil sikre os at din henvisning til os bliver en succes for kunden og dermed også for dig som tandlæge.

Vi vil sikre os at kunden fortsat får dækket sit tandlæge behov på din klinik og vi vil glæde os til et langt samarbejde i årene.

Vi tilbyder ikke provision for henviste kunder.

Vi mener at høj faglighed skal kunne bære samarbejdet og vi henviser altid nye kunder ud til en vifte af vores samarbejdende tandlæger.