Helproteser i Haderslev

Erstat eller dine tænder i over- og eller underkæbe med en tandprotese

En tandprotese sidder typisk fast med bøjler eller implantater. Har man ikke de muligheder kan det vacuum der dannes mellem tandprotesen og gummen, gøre at en tandprotese sidder fast. Dine kinder læber og kind er også med til at skabe en muskulær fixering af tandprotesen.

Har du i forvejen velfungerende helproteser kan vi lave dig et par nye der er nemme at vænne sig til. Vi foretager en kopi registrering af de gamle og bygger nogle nye op. Dit smil og den måde du føler at have din tandprotesen på i munden er optimalt

Vi kan også ændre dit udseende. Nogle vil gerne have at tænderne skal stå som de gjorde engang, det kan være mindre mellemrum mellem tænderne, større eller mindre tænder. Tag et foto med fra dengang og lad os tale om hvor tæt vi kan komme på.

Både når man har en gammel tandprotese i forvejen, eller har nogle, eller ingen, af sine blivende tænder tilbage, så prøver vi tænderne i munden, således at man kan se, at det er den rigtige farve og størrelse på den nye tandprotese. Dette sikrer vores kunder, at de får lige netop den tandprotese, de ønsker sig.

Mulighederne er mange så kontakt os endelig hvis du vil vide mere. Ring og hør meget mere på 7452 3311

Implantater kan være med til minimere knoglesvind: læs mere her

Mere om tandproteser på implanter: læs mere her
Mere om naturtro tandproteser: læs mere her

helproteser_farve